10.5.11

I'm in love with Jeebus

Mul on soinu jo pari päivää Lady Gagan Judas biisi päässä, mut nyt jo jonkun aikaa mun mieli haluu vaihtaa Judaksen tilalle Jeebuksen (Too much of the simpsons, i guess..). Mutta mulla on iloisia hehkutuksia!

1. Ensinnäkin, siirsin äsken ekaa kertaa omasta puhelimesta macbookille tiedostoja ja ai että miten helppoa! Ai miten niin once you go mac, you never go back to pc.

2. Sain tänään vihdoin täydennettyä housuvarastoa kivoilla Dr. Denimin leggareilla, lovelove.

3. Muutama viikko takaperin löysin hennesistä kauan kaivatun boyfriend bleiserin, hurraa! Ja nyt oonkin käyttäny sitä koko ajan. Mut se on niin hieno! Ja tosi halpa. Kuva ei tee YHTÄÄN sille oikeutta :(


4. Muutama viikko takaperin (myös) sain Tompalta valkoset farkut, et tekisin niistä farkkushortsit kesäks. Kuvittelin, että ne olis semmoset löysät ja rennot. En ollut oikeessa. MITEN NOI ON TOMMOSET? En tiiä pitäiskö olla loukkaantunu siitä, että ne ei olekaan löysät ja ilmeisesti oon vähän pullukka jne. vai ilahtua ihan täysin siitä, että ne istuu niin maanpirunhyvin ja korkea vyötärö ja ne on hianot? Me so confused.



Ps. Puhelimella saa vähän huonoja kuvia, mut se on ainut kamera mikä on aina matkassa ja pokkarilla saa melkein yhtä huonoja kuveja! Höhöhöö. 








1 kommentti: