27.3.11

Back in business

Vilkasin äsken mun Wordpressin blogia ja tulin siihen tulokseen, että se olis parempi lopettaa. Se oli niin sekava, kirjoituksia oli puolentoista vuoden ajalta n. 10 kappaletta ja kieli vaihteli englannista suomeen. Tein jopa uuden profiilin tänne bloggeriin, vanhassa oli niin paljon turhia blogeja, jotka esim. oli lopetettu, luettavana ja siinä oli muutenkin tuhat ja yks ongelmaa, joten oli melkein helpompaa tehdä vaan uusi. Nyt voin alottaa puhtaalta pöydältä tän kanssa!

Anyways, kiinnioloviikonlopun jälkeen pääs sotilas (äiti kutsuu sitä aina sotilaaks, nyt se tarttuu muhunkin) taas kotiin ja kerrankin mullakin oli täysin vapaa viikonloppu! Tosin mun viikonloppu jatkuu vielä ku on maanantai ja tiistai vapaata ;) Lauantaina käytiin noutamassa uus luuri sotilaalle, että riittää leikkimistä sitte kasarmilla. Ja ai että, ku se saa 9 päivän päästä saunalahden liittymän käyttöön ja puhelimeensa netin, siitähän vasta riemu raikaakin. Mut mun riemulla ei ollu rajaa kun itiksessä pyörittiin ja käytiin jopa Masabissa! Gaah, heti ku rupes ajattelemaankin sushia, alkaa jo kuola valumaan! Pitäisköhän huomenna väsää itse.. Sotapojulla olikin alussa vähän vaikeuksia handlaa puikot, mutta kyl se pääs ihan hyvin jyvälle vaikka mää vähän vinoilinkin sille kokoajan ja esittelin omia puikkojenkäyttökykyjä. Oi kun oon niin ihana tyttöystävä<3

Huomenna oliskin vuorossa vähän kevätsiivousta, pistää vaatekaappia vähän uusiks ja ehkä myös huonetta vähän päivittää, alkaa jo tympimään nämä järjestelyt täällä. Vaatekaappia sen verran, että ostin lauantaina lisää henkareita Clas Ohlsonilta (mun uus lemppariruotsalaiskauppa! Eikä yhtään johdu siitä, että siellä oli tosi söpö infopoika silloin kun käytiin Sorsan kanssa siellä).

Mut nyt vielä leikkimään tän ulkoasun kanssa!

4 kommenttia:

  1. Hahahahha, eihäääään! Kävitsä ohlsonis? Oliks se poitsu siel? mun pitäis kans käyd ostaa jotain sielt :'D

    VastaaPoista
  2. No ei ollu :D sääli! joo, munkin täytyy lähtee joku päivä hakee lisää henkareita.. köhköh :D

    VastaaPoista
  3. Välillä onki hyvä alottaa täysin puhtaalta pöydältä! :D

    VastaaPoista
  4. Onhan se juu, sääli vaan että puhtaalta pöydältä on alotettu jo turhan monta kertaa :D mut jos tällä kertaa...

    VastaaPoista